Underbar helg!

Oj vilken härlig helg jag haft..precis vad jag behövde kände jag..

Fredagen hade jag en mysig stund med kidsen innan de övergav mig och gick till kompisar, jag blev då inbjuden till grannarna på den berömda Coffeen.. satte en lapp till barnen på dörren, de skulle vara hemma 19:30 hade jag sagt till Lucas, och de var så duktiga och kom hem i tid och fattade direkt att de skulle gå in till grannarna.. så barnen gick upp och lekte och en coffee blev till många.. nån drink slank visst ner oxå. Och halv 12 var vi hemma..

Dagen efter mådde jag mindre bra… var inte lika sugen på kaffe då kan man säga.. men vid 11:30 kom mormor & beffa och barnen åkte till Fäxhult.

Johan kom till mig strax efter 12, vi tillbringade några timmar på center syd, jätte mysigt! Han bjöd på lunch och vi satt och snacka och gick runt och kollade.. sen åkte vi och hyrde film och lagade Tacos… och somnade jätte tidigt.

Vaknade utvilade idag och började dagen med en lång mysig frukost.. sen en lång skogspromenad i Furulund. Regnade lite men var ändå jätte mysigt..  Sen åkte vi hem och spelade Bomberman.. men då kom de ett larm i Lund, så vi kastade oss i bilen (jag hann inte ens ta på mig strumpor) och åkte dit.. spännande med lite äventyr.. medans vi var på den första utryckningen kom en till oxå i Lund så vi tog den oxå..

Sen åkte vi hem och fikade innan han skulle till BB och hälsa på en nyfödd liten pojke.

Jag tänkte då at jags kulle städa lite… men hann inte så långt innan bästa My ringde och sa ”vad gör du?” – ”städar lite” ”mmhhmm, sluta med det då och kom in och ät middag”, och ännu en gång blev jag bjuden på en super god middag hos familjen H. Lika mysigt och gott som alltid.. tack <3

Blev en Coffee oxå.. men den ska vi förbränna imorgon bitti kl.05:00 då vi ska på en Power walk.. hurtigt värre!

Nu har jag äntligen lyckats få igång internet så nu blir det ”så mycket bättre” på webb-tv.. sen sängen.. så tomt hät utan mina busungar.. saknar dem redan.. men samtidigt vet jag att både jag & barnen behövde det här..

När de kommer hem ska jag vara en mer utvilad och gladare mamma…  <3