ingen Vero Moda

Hade sett fram emot en shoppingkväll ensam igår, var ju Klubb-kväll på VeroModa, i nte bara för shoppingens skull utan mest før att komma ut lite. Men efter ett par timmar i stan och ett besøk hos tandläkaren  mådde jag skit. hade ont i min høft (som vanligt) och värsta huvudvärken som fortfarande sitter i. Så därför ska jag gå och vila lite nu medans simon vilar…men blogg-nörd som jag är var jag ju tvungen att uppdatera er om hur synd det är om mig först .  Dessutom vill jag inte lägga mig innan jag vet om Simon sover, hatar när man precis lagt sig till rätta….och så ska man upp igen.

Førresten sa Tandläkaren igår att dom inte längre får dela ut Colgate-tandkrämer för att den innehåller något cancer-framkallande medel. Vad innehåller inte nåt cancer-framkallande nuførtiden?

Grattis till Ewa som ska bli mamma igen  och Siri som ska bli storasyster.

Nu verkar det som Simon somnat så nu ska jag lägga mig och vila och hoppas på att huvudvärken försvinner.

Kommentarer inaktiverade.