min födelsedag del 2

på kvällen var det Dansk-fest ute på en vingård 4 mil från lloret de Mar.

gästerna och guiderna åkte buss dit vid 17, men vi VIP gäster slapp det och blev hämtade av privat chaufför 😉

Fick en massa goda drinkar, dansade och hade kul.. sen hade de nån tävling där en tjej stod på scenen med hörlurar och fick höra en sång som  hon skulle nynna på… alla gästerna var uppdelade i 2 lag och den som först började sjunga på rätt låt fick poäng.. en kul tävling att titta på tyckte jag så jag satt på ett bord och tittade…Anne nynnade på en låt… båda lagen samtidgt började sjunga ”hipp hurra det er din födselsdag”, Ida drog upp mig på dansgolvet, alla stod runt mig, jag fick en stor svensk flagga, guiderna drog upp mig på scenen…jag hann inte fatta vad som hände.. men plötsligt står jag på scenen med en stor svensk flagga och 377 galna danskar står och sjunger den danska födelsedagssången för MIG.  jag var alldeles förvirrad…

fick veta sen att de hade lyckats planera det hela dagen…de hade haft massa problem med att hitta en svensk flagga men de lyckades till sist…  galnaste födelsedagen nånsin, men man kan ju lugnt säga att jag blev ordentligt firad iallafall 😉  så nästa år räknar jag med att minst 400 sjunger för mig 😉

Efter det skulle alla skåla med mig och dansa och ha sig.. jag dansade runt med den svenska flaggan hela natten… kändes som vi firade mig 2 dagar eftersom de hade firat mig kl 12 natten innan oxå.. alltså när det slog över från den 23e till den 24e. Sååå nunderbara människor som tog sig tid att överraska mig, och sjukt god mat fick jag oå…och god champagne..jag & Moët är goda vänner nu 😉

haft otur med vädret, vart nån dag som var sol, men annars mulet, och några dagar ösregn! men har ändå haft en underbar vecka..

läst ut 2 bra böcker, umgåtts med härliga människor, ätit god mat, vart på äventyr, dansat och haft kul.

Verkligen levt lyx.. hade ju VIP kort och var ju dessutom där med folk som är vana vid kändisliv och lyx (vilket är totalt motsatt till min normala vardag), så att bara kunna glida före alla köer på alla diskotek, bara kunna gå fram till baren och beställa vad man vill, ja jag skulle väl ljuga om jag sa att jag inte gillar det..

är medveten om att det låter som jag skryter imellanåt… men jag skriver bara hur jag upplever det, och eftersom jag normalt sett lever allt annat än lyx liv (inte på det sättet iafl) så är det klart att jag tycker det är kul att få uppleva det oxå 😉

Men det bästa är ändå att få mysa med mina älskade barn som jag längtade efter sååå mycket!! <3