Söndag 24 juli – My birthday del 1

Söndag förmiddag:

Firar min födelsedag i Spanien. Och firad kan jag ju lova att jag blir. Inatt kl 12 ställde sig ett gäng galna danskar och sjöng för mig. Alla kom med drinkar & shots till mig, och sen fick jag en fin ny digital kamera 🙂 precis vad jag behövde, taaack! 
Dessutom går de hela tiden och säger ”idag er det svenskens fødselsdag, så på svensker dagen gør vi som svensken siger” haha, jag får bestämma hela dagen och de flesta av 377 danskarna som är här försöker prata svenska idag.
Guiderna är helt underbara.

Sen blir de middag med alla 377 danskarna. 
Och imorgon är de Barcelona. eftersom jag inte gjort av med mer än 3 euro (på fyllemat på Birger king) så kanske jag kan shopa nåt fint till Barnen där. Kan ju inte komma hem till mina älskade barn utan present ju.
Barnen har de för övrigt toppen på semestern med mormor, Beffa, moster & morbror. Får dagliga uppdateringar.

Tyvärr har vi otur med vädret så jag kommer inte komma hem Så brun som jag hoppades, men  ” det är en världslig sak” som Karlsson på taket och barnen skulle ja sagt.

Ps. Drinkarna här nere är crazy stora, 1,5 liter får jag mina. För personalen på strand baren är så undebara. Jag måste helt klart åka till Lloret igen. 

Kanske ska träffa Niklas skur
I Barcelona medans jag är här. Han bor ju numera i Sthlm men han skrev att han är här nu så vore kul att ses.

Sen har jag hört att det går rykten om att jag är här på mån romantisk semester osv… NEJ jag har INGET på gång med nån här… Verkligen inte.  Men de är super snälla kompisar… Så slut på den historien! 

Jag är fortfarande singel… Men har
Världens bästa pojkar i mitt liv, mina söner!!! Och helt underbara vänner omkring mig hemma i Sverige. Så jag känner inget behov av nåt mer.. Kommer de så kommer de… Och DÅ lär ni märka de…

Nu ska jag fortsätta fira Min 21 års  dag… Hmm… de är va de tror här nere iallafall!