Bloggar från Lloret de mar

Jag hade en känsla av olust och att jag inre riktigt ville åka ända fram tills jag var framme i Lloret de mar och kom rakt in i lyxlivet. Inte nog med att jag fick resan  betald, jag fick de bästa hotellet i stan. Och på mitt rum låg ett välkomst brev på svenska som  sidsel hade skrivit, en tjek som är chef för danska ung rejse kontoret här nere de stod att de var så glada för jag ville komma och så fick jag en flaska Moet (champagne) 
Då insåg jag att jag gjorde rätt som åkt, men jag förstår inte VARFÖR de vill betala för att jag ska komma?  Likadant med danish dj awards som jag oxå fick betalt för att gå på för ett tag sen… Why lixom? Jag gör ju inget… Men enligt dem jag frågar så sprider jag glädje… Och jag inser att jag borde va sjukt tacksam för att få uppleva sånt här pga av att jag bara är mig själv och ”sprider positiv energi” 

Det är 8 danska guider här nere som har hand om danska unga gäster hela sommaren.  Ungdomar mellan 16-26 år som kommer hit och får uppleva massa roliga saker… Och jag får följa med på de saker jag vill.. Bl.a. Till Barcelona på måndag. 

Men ni som känner mig trodde väl knappast jag kunde åka nånstans utan drama? Nää tänkte väl de… Denna gången blev de bråk mellan ett gäng italienare som stötte lite väl mycket på mig, och ett gäng danskar som överreagerade och ville skydda mig lite väl mycket.
Det hela slutade med att stadens maffia boss blev inblandad… Tack & lov på min och danskarnas sida… För den mannen ska man INTE bråka med kan jag lova.. Däremot ska man fjäska för honom och ha honom på din sida… För då har hela staden plötsligt respekt för dig!

Det sjuka är att jag verkligen blir behandlad som en super kändis här.. Ibland undrar jag VEM folk förväxlar mig med? Men skit samma… Jag passar på att utnyttja ”kändisskapet” till Max och njuter…

Däremot inser jag ju att mina vänner är större och kändare än jag tror.
Peter som jag känt i en väldig massa år nu, kan inte sitta på en restaurang utan folk vill ha autograf eller prata med honom. Känns wierd för i min värld är de bara vanliga människor som
Har lite annorlunda jobb.. 

De ville att vi skulle flyga till Ibiza idag och stanna till söndag förmiddag.. Men det kändes lite
Väl stessigt att lämna Lloret när man ”bara” ska va här en vecka.