makeover – Hairbyteddy.se

Nu börjar jag ju nytt kapitel i mitt liv.. och därför tyckte jag även att det var dax att få lite förnyelse utseende mässigt…

Så idag har jag fått en makeover av Duktiga Johanna på Hair by teddy här i Kävlinge.  Var första gången Johanna klippte mig, brukar vara teddy som gör de annars. Men Johanna var både super trevlig och jätte duktig. Blev en rejäl förändring..och betydligt kortare än vad jag hade trott att jag skulle våga när jag gick dit.. men jag är jätte nöjd. Tusen tack Johanna & teddy!

Vill ni klippa er hos Johanna får ni passa på nu innan hösten får då ska hon vara mammaledig 🙂

jag kan varmt rekomendera er att gå till har by teddy om ni bor i närheten. Man kan dessutom beställa tid på teddys hemsida .. smidigt!

Har ni barn så kommer de garanterat vilja klippa sig hos teddy, för då får man sitta i en cool racerbil och se på film samtidigt.. Mina barn älskar att gå dit! snart är det lucas tur..

Inom kort kommer han även öppna en webb shop.. men mer om det när det närmar sig!

En före bild utan löshår..

och en med lite fusk hår i 😉

Kommentarer inaktiverade.