Fredags mys.. En annan dag

Cyklar, bloggar och lyssnar på radion samtidigt. Här är vi effektiva. Full rulle idag.. Men Beffa ( för er som frågat och inte följt med i bloggen så länge.. Beffa är barnens bedstefar.. Min låtsaspappa… Går även under namnet Jonas) Hur som helst de jag skullle skriva var att han kom till Skåne idag, fick fixat lite ärenden.. Körde till lägenheten.., och sen lånade han med mina älskade barn till stugan o fäxhult. Skönt för barnen med frisk luft, full uppmärksamhet av världens bästa mormor & Beffa!

Tack till er underbara människor som läser min blogg och ringer, mailar eller sms’ar. Idag fick jag ännu en ny läsare.. Som skickade ett sms som gav mig lite ny styrka.. Tack! Sen ringde min förra coach Och peppade mig.. Tack!

Jag är lyckligt lottad.. Och SNART kommet allt bli bra och jag och barnen bli lyckliga 🙂