tillbax till vardagen

vart en händelserik påsk… men nu är det tillbax till verkligheten som gäller..

vilket känns ganska tufft om jag ska vara ärlig.. barnen vill jag såklart vara med (och de har jag fått vara hela dagen) mendet där med att måste gå till jobbet osv, nää det känns inte lika lätt.

Då föredrog jag nog faktiskt livet på röda mattan med champagne och kändismingel..om jag hade kunnat ha barnen med.. men det hade nog inte de tyckt var så kul… så det får bli vardagsliv med stressiga lämning/hämtningar på dagis, snabbmakaroner och köttbullar osv. vilket har sin charm oxå!

mycket som händer just nu.. min stackars lilla hjärna går på högvarv ibland blir det totalt kortslutning…blackout! hatar alla beslut som måste tas… kan man inte anställa en dubbelgångare som gör de jag inte vill?

Idag har jag rivit lite tapet i lägenheten.. kommer säkrt bli kanon när det är färdigt.. längtar!

nä nu ska jag soova…