Danish dj awards

haft en galet rolig kväll i Köpenhamn. På tåget nu så skriver mer hemma.
Men nu har jag fått prova att gå på röda mattan och fotograferad… Fick ett artist armband så jag fick gå vart jag ville, satt och åt pizza i ett omklädningsrum med Joey Moe m.fl.. Men mest hängde jag såklart i VIP hörnan där de var gratis champagne och sprit.. Men lyckades hålla de på en lagom nivå.. Idag är jac halv blind pga alla blixtrar.. Blev nog fotograferad mer på n kväll än jag blivit hela mitt liv innan sammanlagt.

Före showen var vi hos Jesper grøn som äger skivbolaget dom har bl.a. Nik & Jay, Joey Moe m.m där var oxå galet kul. Jag smög runt i huset och kollade in alla guldplattor osv som hängde på väggarna.. Vilket hus!
Det pinsamma är att jag knappt visste vilka de var jag snacka med.. Jag var nog den enda som inte var känd där…
Men de verkade tro att jag är känd i Sverige eller nåt haha..
Nä nu blir de back 2 Sverige och verklighete.. Vanligt tåg istället för Limousin , inga röda mattor och inga fotografer.. Ganska skönt ändå att jag inte är känd.. Räcker att leka kändis ibland..