kaffe & choklad VS träning

Jag är stolt ägare till ett Gymkort på Time Sport Club.

Kände mig genast som en ny människa… en ny start i mitt liv..

men sen började folk komma med kommentarer om att tydligen inte bara ska betala för sitt gymjort för att bli hälsosam & snygg.. utan man måste släpa med sig träningskläder och ta sig dit oxå… helt okej tänkte jag efter lite övervägande.. de har ju faktiskt en kaffe automat.. och en stor platt-tv med en skön soffa i Lobbyn.. till och med en tidningsställ med senaste skvallret…

Men nähä… inte ens det räckte tydligen… man ska visst ta på sig dessa kalla obekväma träningskläder och använda alla dessa konstiga maskiner (som i mina ögon verkar farliga!) och träna till man blir andfådd & Svettig… och man får inte ens en god kaka till kaffet efteråt.. men de bjuder på frukt…missuppfatat mig inte… jag gillar frukt.. skumbananer och Fruxo tex… men detta var nån slags nyttig frukt *muttrar*

Jaja, men eftersom jag är för snål för att betala för ett gymkort som inte används.. så ska jag göra som de säger och börja träna.. på riktigt! Men inte idag..  nu blir det en kopp kaffe med Twix till..

Lillasyster åkte precis hem… tack för en mysig helg lillfis  Love you!

Och tack till min söta kompis som var här med en Bauta stor klubba idag..Love you 2!

Och tack till Lucas som hjälpte mig på jobbet idag..love you!

Kommentarer inaktiverade.