Välförtjänt pizza

precis ätit en god pizza… och nu sitter jag här med ett glas rosévin.. och det har jag förtjänat.

Morgonen började med att tågen krånglade när jag skulle till jobbet… jag skulle ta tåget kl.8. det kom 12 minuter försent… och körde bara till Lund. Alla pågatåg har varit inställda hela dagen… det var kaos på stationen. jag kom fram till sist, men en timme senare än mitt tåg skulle vart framme.. nåja, blev ”bara” 20 min sehn till jobbet.

När vi skulle hem var det likadant, alla tåg till kävlinge inställda… ja men jippi!

Träffade Linda på stationen som skulle hämta Oliver på dagis (Oliver är Simons bästa kompis som går på samma avdelning), søren kom oxå samtidigt från køpenhamn.. så vi fick lite panik,… vem ska hämta barnen?

men det ordnade sig, fick ta ett tåg mot karlskrona.. och sen byta i lund.

Sen cyklade vi och handlade och sen hem och bytte om för ett träningspass på TSC med Olivers mamma.. så kul och härligt!

och ja..sen blev det som sagt pizza & vin, men det tycker jag att jag har förtjänat