mördarbakterier

På sommaren får man dras med mördarsniglar.. på vintern mördarbakterier.. då föredrar jag faktiskt de där vidriga sniglarna!

mina konstiga hudutslag har eskalerat snabbt… en kollega sa att det ser precis ut som köttätande bakterier.. jag skrattade åt honom.. men sen gick jag hem och googlade det, och ja det verkar kunna vara det.

så jag ringde sjukvårdsupplysningen, förklarade hur det såg ut, hur dte kändes osv..och att jag haft streptokocker som ställt till massa problem tidigare…de tyckte jag skulle åka direkt till akuten.

men åkte till vårdcentralen och visade upp det i receptionen, fick gå före alla i kön (tack & lov för de var sjuukt mkt folk) en läkare tittade på det, och jaa de kan mycket väl vara mördarbakterier.. men de tar 2-3 dagar att få svar på sårodlingen. Skulle hämta ut en salva (som jag såklart glömde hämta ut) och antibiotika..

sen skulle jag åka in om jag fick fler… kommer hem och kollar i speglen och ser att hela rumpan nu är full med andra konstiga utslag.. men va fasen.. jag väntar nån dag och ser vad som händer.

Det värsta är att såren bränner såå och gör ont! Jaja. det går väl över innan jag gifter mig som min mamma alltid sa när jag var liten