Rosetten

Barnen somnade extremt titdigt igår.. Lucas somnade på kontorsstolen vid 18:30, så var ganska säker på att han skulle vakna under kvällen, men han sov hela natten och väckte mig vid 8 då han hade gjort frukost.

Simon vaknade vid 7 så jag hade ju vart vaken sen dess men låg under täcket och lyssnade på musik.

Är ju egentligen inte min barnhelg, jag har bara ”lånat” dem.. så i eftermiddag tar deras pappa över igen, då är jag bjuden på middag hos Malin.

Ifredags blev jag bjuden på middag av mamma & Jonas i malmö. åt plankstek på mandos, sååå gott och mysigt..tack mamma & jonas!

Blev lite cider och öl oxå, sen drog vi vidare till Harrys.. ovanligt dött där… sen kom de iförsig igång men då var de dax för mig att åka hemåt… så vid 01 åkte jag till Kävlinge..

Dagen efter fick jag skjuts tillbaka till Malmö för att gå och shoppa lite med Mamma & Jonas och en fika i solen på Espresso House. Jag blev även lite bortskämd och fick en present.. ett skärp med rosett.. jag är ju lite svag för rosetter… sen tappade jag bort mitt hårband med rosett för ett tag sen, men igår fick jag äntligen tag på ett nytt  så nu känner jag mig hel igen *hihi*

När jag ser bilder inser jag att rosetten har vart med om mycket kul