Sommaren 2017

Ser att det fortfarande är några få stackare som tittar in här ibland, så tänkte att ni förtjänar en liten uppdatering om vad som händer i vårt liv… inte för att det händer så mycket spännande direkt. Men nu vet ni att vi lever åtminstone 😉

Sommaren 2017 gick alldeles för snabbt (som sommaren alltid gör), trots att jag hade 7 veckors ledigt så hann jag inte alls med allt det där jag ville göra, eller umgås med alla dem jag ville hinna träffa.
Men jag måste ändå säga att vi har haft en härlig sommar, trots att vädret inte var på vår sida. Jag älskar ju sol & värme, och de kan jag ju knappast påstå att jag blivit bortskämd med i sommar.

Så vad har vi gjort i sommar? Vi har hållt oss i Sverige i år. Det blev en liten roadtrip i början av semestern där vi bland annat hälsade på min storasyster Victoria som flyttat till Dingle.

Fina Kusin/systerdottern Amelia
Syster /moster Victoria bjöd på god mat

 

 

 

 

 

 

Vi campade på Berts Karlssons camping Ursand. Verkligen en toppen camping tyckte hela familjen!! Där spelade vi mini-golf, åt räkmackor, hoppade studsmatta, körde el-bilar, blåste såpbubblor, tittade på djuren och hade det helt fantastiskt! Kolla bara räkmackan lixom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnen badade i både Vänern & Vättern…nja doppade fötterna åtminstone!

 

 

 

 

Vi har även hunnit fira lite födelsedagar, jag har fyllt 34, Lucas 12 och Simon 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja vi har haft en underbar sommar helt enkelt!