Lilla älskade Lucas

Min största son, min stora Lucas, är ganska liten just nu.
Han har varit sjuk i  nästan 3 veckor stackaren.

img_20161123_171211

Men nu äntligen börjar han bli bra. Han är fortfarande väldigt trött och hostar en del, men Imorgon är det dax för skola igen. När t.om han längtar till skolan har de gått långt! Men det värsta för honom har ändå varit att han inte fått spela fotboll. Tur han haft sitt Fifa på playstation åtminstone 😉

Vi vet fortfarande inte riktigt vad som var fel?
Kraftigt virus trodde läkaren. Men huvudsaken är att han blir bra och att det inte var något allvarligt.
Jag hann ju tänka det värsta ett tag. När vi sökte på barnakuten för 2 veckor sedan var han riktigt kass. Han kunde knappt komma upp ur sängen pga huvudvärk och hög feber. Han klarade varken av ljus eller ljud. Och kom till akuten med solglasögon & keps.

img_20161123_154559
Nej han försöker inte se cool ut. Han klarade bara inte av ljuset.

När läkaren undersökte honom och hans vänstra pupill inte riktigt hängde med var jag nära att bryta ihop. Och när hon sa att han inte hade några reflexer i benen blev jag kallsvettig. Men röntgenbilderna såg bra ut och jag kunde pusta ut.
Älskade lilla Lucas som aldrig är sjuk. 11 år tog de innan han behövde uppsöka läkare.  Han har aldrig behövt det innan. Det brukar vara lillebror Simon som blir sjuk eller skadar sig. Men någon gång ska vara den första.

SÅ tacksam över att ha friska barn. Lider så med alla dem som får allvarligt sjuka barn, och åker in och ut på sjukhus.