Oktober är här

Brrr va kallt det är idag. Riktigt höstväder.
Nellie är glad iallafall, hon är ute och hoppar i vattenpölar, hade jag haft en lika söt regnoverall som henne hade jag oxå tyckt de var kul att vara ute i regnet. Men de har jag inte, så jag håller mig här inne och tittar på henne igenom fönstret istället.
Har fått frisk luft så de räcker idag. Vi har varit i Staffanstorp och kollat när Lucas spelade fotbollsmatch.  Vantar & mössa hade varit att föredra.

Men igår va de däremot riktigt varmt & skönt. Passade perfekt eftersom vi hade gäster och hade bestämt att vi skulle grilla. Sista grillkvällen för i år kanske?

Blir tyvärr inga bilder eftersom min mobil återigen bestämt sig för att inte starta..suck! Teknik ska bara funka, har inte tålamod när de krånglar!

Trevlig söndag på er!