Höftoperation dag 7- värsta dagen!

Vilken dag…
Hade en bråkig natt (drömmer så skumma drömmar nuförtiden), smärtor, rastlöshet i kroppen.. Men till slut somnade jag. Vaknade typ 50 gånger för jag råkar lägga mig på fel sätt i sömnen så jag vaknar av att de gör ont, men sov ändå okej några timmar.

När jag gick på toa imorse kände jag hur det tryckte i huvudet och jag var stopp i näsan… typiska migrän symtom för mig. Vågade dock inte ta min migränmedicin eftersom jag redan tar så mycket starka tabletter. Man ska inte blanda hur som helst utan att veta vad man gör. Så jag försökte lägga mig och hoppas på att migränen skulle försvinna.
Men det tog inte låg tid innan det blixtrade till, och kräkningarna kom.
Hade ont i höften samtidigt så jag kunde inte ta mig upp ur sängen..så jag låg halva dagen och spydde i en påse i sängen.
När man inte får böja sig framåt är de plötsligt besvärligt att kräka på toalett eller i en spann. Fy vilken dag!

Ibland måste man få gnälla, även om de alltid finns dem som har de värre…men de får de väl knappast bättre för att jag låter bli att gnälla?

Framåt eftermiddagen försvann huvudvärken och jag var plötsligt så tacksam över att bara ha ont i benet. Jag kunde äta igen, vilket behövs både för läkningen och blodvärdet. Satt till och med ute i solen och njöt en stund.

Vill passa på att tacka alla som hör av sig och tänker på mig.
Tack för presenter och kort.
Tack till svärmor som hjälp till med matlagning, tvätt, diskning, hämta Nellie och ta hand om mig i 2 dagar.
Och till mamma som kommer med lunch till mig imorgon och hämtar Nellie på dagis. 
Och såklart till min älskade sambo som tar hand om mig och barnen.
Till mina fina barn som är så förstående och hjälpsamma. Tack!

2 reaktioner på ”Höftoperation dag 7- värsta dagen!”

Kommentarer inaktiverade.