Höftoperation- dag 5

Ganska jobbig dag, och mycket jobbig natt.
Mycket smärta, mycket frustration och ytterst lite energi.
Suttit ute i rullstolen en stund och fått lite sol, skönt!
Annars mest sovit. Imorgon är jag ensam hemma…barnen är på skola & dagis, sambon jobbar… men de fixar sig. Ska försöka låta bli att tappa kryckan. För då är de kört! (de händer hela tiden)

Min mobil har pajat oxå.. när man behöver den som mest.
Fick panik inatt när jag hade så ont så jag inte kunde resa mig, och jag inte visste vad klockan var. var rädd att jag skulle ta morfinet för tidigt, hade ingen aning om de hade gått 1 timme eller 7 sen jag tog sist. Tabletterna låg bredvid sängen, och till sist var jag tvungen att ta dem. Men sen vakna jag upp igen och kände samma sak.
Inatt måste jag se till att ha en klocka vid sängen.. och en lampa. Är van vid att lysa med mobilen men de gick ju inte. Tänk vad beroende man är av sin mobil.

2 reaktioner på ”Höftoperation- dag 5”

Kommentarer inaktiverade.