Dag 4 – utskrivning

Lördag.. då ska man vara hemma och mysa med familjen, inte ligga här på sjukhus.
Så idag checkar jag ut från Trelleborgs Lasarett och beger mig hemåt. Känns bra!
Blev så himla mycket piggare av blodet igår… hade kanske varit ännu roligare om det var en bag-in-box rött de kopplat på mig..de var ju faktiskt fredag. Men rött som rött, och jag mår bättre.

20160819_100307Gissar dock på att värdena inte är helt tipp topp för jag är fortfarande yr, hör susningar i öronen och ser stjärnor framför ögonen emellanåt.

Både sköterskor och annan vårdpersonal har påpekat att läkaren var lite snål som bara gav mig en påse, trots mina låga värden.
Men det är blodbrist, så alla ni som kan, gå in på geblod.nu och registrera er för att bli hjältar! Varje droppe räknas!

Smärtmässigt mår jag helt okej… har dragit ner på morfinet, och de känns ändå bra. Nu hoppas vi bara vi kan hålla smärtan under kontroll hemma.


IMG_20160816_100607Längtar hem
…Jag har aldrig varit borta så här många dagar från Nellie, inte sett henne sen i tisdags innan operation, då hon vakade över mitt dropp.
Lucas & Simon har varit och hälsat på, och Lucas ringde och pratade en lååång stund igår. Mina fina barn.

Längtar även efter riktig mat!
Sverige är fantastiskt på många sätt. Att vi får mat på sjukhusen är toppen, men här får jag nog erkänna att jag är något kräsen.. Dessutom är korv inte min favorit mat, här verkar de älska  korv..

mera korv..
korv..
Korv...
mera Korv…