Små grodorna & mer kräk

20160624_112249Då var ännu en högtid förbi.. vi hade en mysig midsommar med våra kära vänner från Landvetter. Vädret var ju helt fantastiskt! Färsk potatisen20160624_125846 var efterlängtad, och sällskapet fantastiskt!

För dem som inte hade kryckor eller var i åldern då det mesta är pinsamt så blev det lite dans runt stången i parken.
en toppen midsommar på alla sätt. Förutom när Nellie skrämde livet ur oss genom att sätta en godis i halsen.

Sofie med kidsen
Sofie med de trötta kidsen 

20160624_154835

 
Sen kom kräket tillbaka… man skulle ju kunna tro att det var jag eller Johan som var
midsommar-bakis, men nej det var väldigt lugnt på den fronten. Jag mådde hur bra som helst dagen efter. Men lilla Nellie mådde däremot sämre i måndags. Jag vaknade av att hon kräkte ner mig kl 5 på morgonen. Sen fortsatte hon spy så fort hon fick något
i sig…hon var sängliggandes hela dagen. Hon orkade inte ens sätta sig upp, när hon började klaga på huvudvärk och frågade varför tv’n var så suddig blev jag rädd att det var hjärnhinneinflammation. Jag ringde 1177 för att se vad de tyckte.. men medans jag satt i kö till sjukvårdsrådgivningen piggnade hon plötsligt till och reste sig upp. Idag har hon varit sig själv igen (=vild & galen) skönt!

Imorgon kommer fina Jessica & hennes grabbar hit och fikar. Det var alldeles för länge sen vi sågs så det ser vi fram emot!

20160624_154857
Midsommar flickorna Linnea & nellie