Kära återseenden!

Sitter i ut2016-06-17_15.25.45erummet och dricker mitt morgonkaffe och lyssnar på fågelkvitter. Alla barnen sover sött..SOMMARLOV is da shit! Nu är även Nellie ledig resten av sommaren..hurra!

I tisdags kom min pappa & hans fru hit över dagen, vi hade inte sets på evigheter. Jätte kul att de kom!

 

barnen med morfar
                 barnen med morfar

Igår var ett annat kärt återseende, min chef ringde mig i tisdags och frågade om jag inte ville komma på midsommarlunch på jobbet. Så igår fick jag krama alla fina kollegor och dessutom äta god mat, tummen upp på de!

2016-06-23_09.26.28

Jag har ju lite svårt för där att stå i centrum och ska ska tycka synd om mig.. för jag tycker inte synd om mig själv (utom vissa dagar då jag vill sjunka genom jorden och undrar vem som hatar mig så mycket så de har bestämt att jag förtjänar det här?!) så andra behöver inte heller göra de.

 

Däremot tycker jag så fruktansvärt synd om alla familjer som har svårt sjuka barn… det blev jag ju påmind om när jag var på jobbet igår. Barn ska inte vara sjuka..PUNKT!
Men jag blev även påmind om att ja faktiskt älskar mitt jobb! Och det känns skönt.. för även om jag är sjuksriven ett bra tag till, och de säkert blir tufft att komma tillbaka till verkligheten sen, så har jag iallafall ett jobb jag älskar.. och kollegor som är fantastiska! Det är värt mer än en hög lön.. för lönen är ju enda nackdelen med mitt jobb, lönen och obekväma arbetstider.

När jag var på jobbet kände jag migränen komma smygandes mer & mer.. då ringder de från dagis och ber mig hämta lilla Nellie för hon har fått en glasbit i foten som de inte kan få ut, och hon har jätte ont.

20160618_132842
Så det är bara att ge sig iväg… jag var nog allt annat än trafiksäker när jag körde hemåt, såg suddigt, var yr.
Men jag lyckades ta mig till dagis och hämta lilla Loppan. Åkte hem och insåg att den där glasbiten kunde inte jag heller få ut, Nellie skrek så hon höll på att svimma, jag höll på att svimma av migränen… så jag åkte ner till Vårdcentralen.
De kunde tyvärr inte heller få ut den, men vi känner att den är där.. så de blev hem, ta ett långt fotbad, och sätta på ett speciellt plåster som ska dra ut glasbiten (förhoppningsvis!)

Sedan somnade vi gott både jag & Nellie…alldeles för tidigt, vilket resulterade i att vi vaknade och inte kunde somna sen så vi låg vakna halva natten…men är det sommarlov så är det.

Nu ska jag fixa inför midsommarafton, kan inte fatta att det ä redan imorgon?!
Då får vi finbesök från Göteborg. Vi längtar!

bild från Midsommar 2014 och 2015
bild från Midsommar 2014 och 2015

 

 

 

Ps. ni missar väl inte att följa familjens äventyr på Hellstromblom.st