Sommarlov och solosång!

3 glada barn…Sommarlovet är här!

IMG_20160615_085631Jag & Nellie var med på killarnas skolavslutning idag. Alltid en speciell känsla där i kyrkan på skolavslutningen.. alla förväntansfulla barn, blandat med lite separationsångest och vemod för de elever som nu slutar sexan och ska lämna deras trygghet, den klass gått med i så många år, för nya äventyr. Är det bara jag som gråter varje gång sexorna sjunger ”the rose”? Minns så väl när min gamla klasskompis Johanna sjöng den på våran avslutning när vi sluta sexan..  och snart är det mina barns tur…

Nu sluta ju Lucas & Simon ”bara” 2an och 4an, men de är oxå helt galet!

Idag grät jag lite extra, av stolthet! Min modiga Simon sjöng ”solo” i kyrkan. Helt solo var de ju inte, men han & hans kompis William sjöng de 2 första verserna av Lalehs ”vårens första dag” och övriga klassen sjöng refrängen. Och 2 tjejer i klassen sjöng de sista 2 verserna. Så vackert! (ja jag kanske är lite partisk här, men jag tycker de var fantastiskt duktiga!)

Pågrund av min trasiga höft så fick vi skippa picknicken i parken efteråt. Vi åkte hem och sommarlovsfikade hemma istället.

IMG_20160615_121423

Bloggen ligger lite lågt just nu som ni ser. Men familjen har startat en gemensam blogg där ni kan följa oss på våra små resor & äventyr i sommar. Den hittar ni här.

Det kommer säkert lite inlägg här oxå då & då.. men kika gärna in  på https://hellstromblom.wordpress.com/

Glad sommar!