Pensionerade Partyprinsessor

Hade en jätte mysig helg med min älskade vän Sofie.
Var lite rädd att smärtan skulle bli för jobbig, att jag skulle ligga avdäckad på hotellrummet av morfinet. Men det gick riktigt bra.
Klarade mig t.om på bara alvedon så jag kunde ta ett glas vin i solen…bästa medicinen!

min Fina vän!
min Fina vän!

Ja när man tittar ut nu och ser snön falla ner utanför fönstret är det svårt att tänk sig att vi faktiskt satt med solglasögon, utan jacka och njöt av sol, härligt sällskap och gott vin för bara ett par dagar sen. Vad hände?

Vi tog de väldigt lugnt. Lika ofattbart som solen kunde bli till snö på ett par dagar, lika svårt att förstå är det hur vi 2 galna partyprinsessor kunde förvandlas till 2 trötta pensionärer helt plötsligt. Eller förlåt, t.om pensionärerna är nog uppe längre än oss.
Vi skyller på småbarnslivet. Bubblet jag köpte tog jag t.om med hem igen. haha

IMG_20160422_231351
vacker utsikt från hotellet

Idag och igår var värre höft-dagar. När man tar både snabb och långtidsverkande morfin och inte ens de hjälper.. då vill man bara sövas ned och vakna upp smärtfri!

Men jag lyckades vara med Simon några timmar i skolan idag. Intressant!
Det har hänt en del sen jag gick i skolan kan man säga.
Så tar ni upp era surfplattor och tar en bild på eran teckning, lägg sedan upp det på driven..började läraren lektionen..

Nä nu tar illamåendet över.. sängen kallar.

 

 

 

2 reaktioner på ”Pensionerade Partyprinsessor”

Kommentarer inaktiverade.