Bullar ska smaka som kakor!

Om man nu ska fokusera på fördelar med att vara sjukskriven (jag jobbar ju på att se mina möjligheter och inte begränsningar) så är det att jag börjar kunna andas i normal takt igen. Jag kan tänka framåt utan att bli sönderstressad över vad jag missat idag, eller måste hinna imorgon.
Jag har nog inte riktigt insett vilken inre stress jag haft ett tag, innan nu när jag tvingas ta det lugnt… så tack höften för du strejkar och tvingar mig att varva ner.

I helgen kände jag för första gången på länge att jag orkade baka med barnen, utan att flippa ut eller svepa en flaska vin samtidigt (okej nu överdrev jag kanske lite.. men nästan så har de varit)  

Vi skulle göra Pizzabullar.
Jaa, jag älskaj Pizza, och älskaj bullaj, jublade Nellie. Hon satt vid ugnen och väntade på sina bullar.
Message_1460889717665
När hon fick se resultatet var hon dock enormt besviken. Det där var ju mat, inga bullar.
Bullaj ska smaka som kakoj, inte mat! Muttrade den lilla damen, och vägrade att ens smaka på dem.
Så när jag ändå var på rätt humör så passade vi på att baka kolakakor också. Men hon var fortfarande besviken över pizzabullarna så hon ville se en bild först på vad de var jag tänkte baka. Jag hittade en bild på Icas hemsida..

Kakor eller Pommes fittes?
Kakor eller Pommes frittes?

-näjj, det där är pommfjitts. det ska va riktiga kakoj, ingen mat har jag sagt!
Sa hon bestämt. haha
Fick dock övertalat henne om att det inte alls smaka Pommes, utan faktiskt var riktiga kakor. Och dessa passade min 3åring betydligt bättre i smaken.
IMG_20160417_170209
Det har även blivit lite oätbara kakor i helgen… Play doh är grejer det.

IMG_20160416_114026