Dreamhack – Heja NiP

De 2 minsta i familjen sover nu sött. Jag sitter i köket med tända ljus, en kopp te, och följer med spänning finalen mellan Natus Vincere och Ninjas in Pyjamas (NiP) på Twitch.
Att titta på Cs match är ju inget jag brukar göra, men nu har ju mina 2 stora älsklingar tillbringat hela helgen i Malmö Arena och sett Dreamhack live, så jag tycker de är lite spännande att se vem som vinner… så jag vet om jag får hem glada eller ledsna killar.

cid_897
10.000 i publiken. Mäktigt!

 

Shit vilken stämning det ser ut att vara när man ser klipp från det. (finalen visas på SvtPlay) Helt sjukt enligt mig att man kan vinna 2 miljoner på att spela lite dataspel. Men om någon nu ska vinna 2 miljoner så hejar jag ju såklart på ett svenskt lag, så heja NiP.

cid_441

Har fått bilder på en stolt Lucas i NiP tröja. Han hade sagt till Johan att det var den häftigaste dagen i hans 10åriga liv igår. Han tycker nog de är grymt häftigt att få hänga med Johan och hans polare en hel helg.
Jag ska försöka hålla mig vaken tills killarna kommer hem. Men risken är nog stor att jag somnar bredvid mina småttingar (som alltid ska sova bredvid mig nuförtiden) innan dess.

jag och småttingarna

Vi har haft en mysig helg här hemma. Höften har varit okej, stel, och ont när jag går. Men ingen sådan där ”skrik smärta” då jag blir knäpp i huvudet som jag har ibland.
Börjar dock bli trött på att inte kunna göra vad jag vill… men försöker se mina möjligheter och inte mina begränsningar.