Playdate

Jag försöker verkligen att hålla mig igång så gott de går under min sjukskrivning, och inte deppa ihop och gå i pyjamas varje dag.
Jag har lite svårt för att vara ensam med Nellie, för jag kan inte böja mig ner och hjälpa henne med skor, Inte sätta mig på huk och byta blöja osv.
Men vi hittar våra knep.. allting tar lite längre tid, och blir lite krångligare, men de funkar.
Idag fick vi besök av Nellies kompis Lykke, hennes lillasyster Cornelia och mamma Camilla. Himla trevligt!

IMG_20160411_150502
Hur söta är inte dessa 2 då?

 

Nellie vaktar lilla Cornelia
Nellie vaktar lilla Cornelia

Men förskolan har sagt att de gärna ser att Nellie kommer dit minst 3 dagar i veckan, och jag behöver ju vila upp mig (är ju inte sjuk för skojs skull) så imorgon är det dags för sessan att leka med kompisarna på förskolan. Tack vare att vi har automatare så klarar jag av att köra bil. Så killarna hjälper mig lyfta i och ur lillasyster ur bilen och lämna henne på dagis, sedan släpper jag av dem vid skolan. Och Johan hämtar henne (för då ligger jag oftast däckad av morfinet)

Jag tycker de är skönt att komma upp tidigt så man inte sover bort hela dagen. Har jag en dålig dag går jag hem och  lägger mig igen helt enkelt… idag var en bra dag.. helt utan morfin!
Men de var kanske för jag hållt mig hemma hela dagen och inte ansträngt mig de minsta? Eller så är de på väg att bli bättre… time will tell!

 

Det här fina tältet fick Nellie idag. I love it!IMG_20160411_155143