Goodmorning Sunshine!

Okej, nu glömmer vi gårdagens ångest och försöker börja om.
Solen skiner, jag har klarat en natt utan morfin..mormor är ledig och ska hjälpa mig att handla, ja, det känns lite bättre idag helt enkelt.

Jag jobbar hårt på att tänka på de positiva sakerna omkring mig, istället för att älta de negativa. Jag har ju annars en viss tendens att älta saker jag sagt eller gjort tils jag får mega ångest över de… och det kan verkligen vara små saker som blir jätte stora i min hjärna..

Något positivt med att vara sjukskriven är att jag nu har tid att jobba på det där med att ändra mitt tankemönster…det är inte lätt att lära gamla hundar sitta, men ingenting är omöjligt!

Något annat som är positivt, väldigt positivt, är all tid jag helt plötsligt har med familjen. Ja är hemma och kan äta frukosten med barnen innan skolan, Jag kan förhöra läxor och lyssna på barnen när de berättar om sin dag, läsa sagor, och  vara närvarande på ett annat sätt (ja när jag inte ligger med kräkpåsen då förstås) för jag har inte all den där vardagsstressen och jag är hemma all the time! Jag inser nu hur mycket jag missar när jag jobbar kvällar. Så de försöker jag ta igen nu.

8817760_12312727_b