Svininfluensa

Vi fick oväntat besök, ett väldigt  oönskat sådant förra veckan. Svininfluensan hittade hit!

2016-01-28_22.06.27

Förra veckan var ju knappast den roligaste i mitt liv. Men jag ska inte klaga. Detta20160205_111153 är något som går över inom kort tid. (även om en vecka känns väldigt lång när man är isolerad)

Inte nog med att jag inte fick lämna huset, samtidigt går mitt Viaplay-abonnemang ut, och mitt nya Visakort funkade inte på internet… så jag kunde varken tröstshoppa eller se på Grey’s anatomy… ni fattar vilka problem va? 😉

Den20160205_112818ne veckan är vi tillbaka i verkligheten = jobb, skola, dagis… hämtningar, lämningar, läxor, och alldeles för tidiga morgnar. That´s life!

Lite kris på jobbet (som vanligt) så blivit lite övertid och extra jobbpass i helgen. Men efter Vab och sjukdagar, och ett brev från försäkringskassan som vill ha tillbaka 11.000 (tack för den!) så kan jag inte tacka nej. Sen är de ju faktiskt så att jag älskar mitt jobb… för de mesta!

Idag njuter vi av en ledig dag, jag & lillfisen. Pannkakor, sagostund och kojbygge har vi hittills hunnit med.

Jus20160205_130007t nu står Nellie bakom mig och gör de hon gillar bäst…. pillar mig i håret. Inte konstigt jag har så slitet hår!
Hon lixom smular sönder håret mellan fingrarna. Särskilt när hon är trött. Är inte jag i närheten så gör hon de på sig själv. Tokunge!

Trevlig helg på er!