2016 – Gott nytt år!

Välkommen 2016 !

Ett helt nytt år… Det känns alltid som man nollställer på något sätt när de är nyårsafton. Plötsligt över en natt ska man ändra sitt liv och bli en bättre människa, äta nyttigare, och börja träna… Det man gjorde 2015 räknas inte längre… Eller?

2015 var ett  fantastiskt år på många sätt.

Jag började nytt jobb, bästa jobbet man kan ha!

Nellie började dagis  förskola.

Och de bästa av allt…min mamma flyttade till Skåne!

Vad 22016-01-01_00.27.58016 har att erbjuda har jag ingen aning om. Men de känns som de mest stabila och tryggaste året hittills.. Inga väntade förändringar. Inte alls likt mig.. Börjar jag bli vuxen?

Nyårsafton firades med bästa familjen Birgersson från Mellbystrand.. Våra bajskompisar!

 

Efter2016-01-01_21.07.57som Malin (Meekatt) släppt sin första bok nu i December, så rullades röda mattan ut såklart 😉

En mycket lyckad kväll på alla sätt.

Barnen har dessutom så himla kul ihop.

Mitt hjärta smälte när Nellie & Elton höll varandra i handen och viskade till varandra.. sötnosar!

Och Simsebimse, Lucas & Alice fnissade och hade kul hela natten.

Nu är jag taggad för ett nytt spännande år med nya utmaningar.. 2016!!