Firande i dubbelbemärkelse!

Veckan har rullat på i rasande tempo… jobb, klassfest, fotbollsträning…
image

och födelsedagsfirande.
image

Våran lilla fina Simon är hela 8 år nu… en ganska jobbig ålder enligt en viss herre (eller åtminstone tycker hans mamma de), han vill vara både liten och stor på samma gång, och jag tror inte riktigt själv han hänger med i hur fort det går, hur stor han är… han är så liten och mammig, men ändå så stor och självständig, de blir lixom en inre konflikt, älskade barn!
image

image

En annan sak som vi borde fira med lite bubbel är att jag nu fått fast tjänst på Barnsjukhuset i Lund. Jag är glad!
Jag trivs så himla bra på den avdelningen, även om det är en tuff avdelning där man får vara med om mycket. men det här kommer bli toppen känner jag!
Jag som annars alltid varit livrädd för ordet fast och sagt upp mig så fort jag blir erbjuden fast, men nu är de dax att bli vuxen kanske?
image

 

 

 

2 reaktioner på ”Firande i dubbelbemärkelse!”

Kommentarer inaktiverade.