Det är bara lite hår!

Jag försökbad-hair-day-more-like-bad-hair-life-quote-1er intala mig det, Det är ju bara lite hår, det växer ut.. Men sanningen är att ”bara lite hår” är inte så bara… det är viktigare än man tror har jag insett!

Jag fick ett infall att cykla förbi frisören igår när jag hade vart hos astmasköterskan, svärmor passade ju Nellie så jag tänkte passa på att klippa mina slitna toppar nu när det var så billigt att klippa sig (kostar 100kr hela april) … Dålig idé!!

images (1)Jag funderade på att klippa av en hel del till en lång page, som på bilden, men fegade ut och tänkte att jag ju faktiskt behöver ha uppsatt hår på jobbet, så jag bad han att bara klippa topparna.
Då började han tjata om att mitt hår var tunt & platt och att jag behövde lite mer volym.

nja, okej sa jag tvekande, men inte för kort..

Han lyssnade inte ett skit… nu har jag en konstig uppklippt frisyr som ser ut som en hockeyfrilla… dessutom är luggen så kort så jag kan inte ha den bakom öronen så jag blir tokig på att ha den i ögonen hela tiden.  Sätta upp håret kan jag knappt heller eftersom de är så kort på vissa ställen… det är hemskt!

Och billigare blev det inte heller, eftersom jag nu ser så hemsk ut i håret så var jag tvungen att kompensera det med att se bättre ut i ansiktet tänkte jag, så jag tröstshoppade lite ansiktskrämer… och plötsligt blev denna klippningen dyr.

Nej, ni får inte se bild… jag tänker använda mössa tills de växt ut!

ladda ned