Storasyster sökes

Nu kommer ett sånt där jobbigt skrytinlägg om mina älskade barn igen..

Som jag sa häromdagen så njuter jag verkligen av att umgås med mina stora barn just nu (Ja lilla Nellie oxå såklart!) de har så roliga kommentarer, alla 3.

Simsebimse.jpgSimon frågade idag varför han aldrig fått en storasyster, han förstod så klart att det var lite svårt att styra över de där. Men han tyckte vi kunde köpa en nu,  i efterhand. Jag förslog att han kunde önska sig en när han fyller 8,
Bara hon kan svenska för jag förstår inte kinesiska och sånt” sa han haha.

Och när jag kom upp till Lucas idag satt han vid datorn, med två hemsidor uppe.
vad gör du Lucas? undrade jag .
Jag bokar en resa för att se Real Madrid sa han stolt, sedan visade han att han hittat en match i Madrid den 17 juli han ville se på real Madrids hemsida, så han hade själv gått in på en flygbolagssida och klickat i de datumen han ville åka,och hade klickat i 2 vuxna och 3 barn, och åldern på alla 3 barnen.
.Jag ska bara spara pengar mamma sen bjuder jag hela familjen sa han stolt.
Naaw, älskade Lucas! <3
Så om min son plötsligt skulle få massa oväntade pengar, så åker vi till Madrid den 16-27 juli tydligen. Wohoo!
image

Lilla Nellie hade genrep idag inför söndagens stora show med dansskolan.
Hon såg så liten ut där på den stora scenen med alla de större barnen.
Men sista låten såg jag att hon kollade efter mig, läppen började darra, sen kom tårarna och tjutet ”maaaamma” Så jag fick skynda mig att hämta ner lilla dansprinsessan från scenen.
Då var det dax för nästa grupp att gå upp och dansa, då ville hon upp igen, men de var ju fel grupp så de fick hon ju inte.
Klockan var mycket, hon var trött, så jag tyckte de var dax att å hem istället, då blev hon helt förstörd, ”mamma jag ska lugna mig, jag ska inte gråta mer, jag vill dansa på scenen”  Det gjorde lite ont i mig att hon trodde de var för att hon var ledsen som hon inte fick dansa mer, hela vägen hem grät hon ”jag får inte dansa med Lina och barnen mer”
Jaa, de kan bli spännande att se hur detta går på söndag.
image

Har köpt 4 biljetter så hela familjen ska kolla.. jag blir inte förvånad om hon ropar att hon är bajsenödig på scenen haha.
Svärmor ville oxå kolla, men tyvärr löste de sig inte riktigt med logistiken där.

Ska se om vi kan filma lite på söndag 🙂

 

2 reaktioner på ”Storasyster sökes”

Kommentarer inaktiverade.