Fantastiska Dorado beach – Tack TripX

Jag förstår att ni tröttnat på mina bilder från vår resa nu, men inte jag… jag tröttnar aldrig.. så här kommer fler..

Lucas på takterassen
Lucas på takterassen, 9e våning med havet som bakgrund…underbart!

Eftersom de var jag som skött bokningen av resa, och hade bokat med TripX som Johan aldrig hade hört talas om, så var han aningen tveksam till om resan verkligen skulle bli så bra som jag hoppades på… eller om den skulle bli av överhuvudtaget… bolaget kanske går i konkurs sa han.
Men när vi träffade en annan familj från Dalarna på hotellet som berättade att de åkt med Ving, och betalt mer än de dubbla för samma resa, så var han nog ganska nöjd över att jag hade skött bokningen ändå 😉
Malin höll på att dö av skratt… och mamman från Dalarna var aningen bitter…för att inte tala om pappan i familjen som först satt stum ett bra tag.. och sedan sa ”Men du sa ju att det var det billigaste du kunde hitta?!” till sin fru.. hahaha,

Vi njöt av vår resa lite extra den kvällen 😉
doradoBeachHotel