Bajskompisar

Hemma igenNu är vi hemma i kylan igen.. snacka om chock att komma från härliga solen till minus grader och snö.. brr!!

Men shit va härligt vi haft de, knappt så man fattar att de är sant.. har vi verkligen varit med om denna resa.. familjen KAOS på resa utan att det blev katastrof?!

Det enda som var katastrof var våran packning… hur tänkte vi? Eller ja, det svaret är nog rätt enkelt..vi tänkte inte alls..
Eftersom jag jobbade in i det sista så panik packade vi,.. lite lätt ångest när jag trodde att jag hade med mig för mycket kläder (som jag brukar) och insåg att jag inte packat ner högen jag hade lagt fram så fint på paket öppning vid havetbyrån… så jag hade knappt med mig några kläder alls!!!!!

Nåja, vi hade gått om badkläder, och de var ju de viktigaste.. och dessutom var de ju en utmärkt anledning till att shoppa! 😉

Vi saknar inte bara värmen, utan även våra nyfunna vänner som vi träffade där nere.

Malin, Freddy, Elton & Alice. Eller bajskompisarna som Nellie kallade dem haha.
Nellie började med att säga ”pappa bajskorv” när vi träffade dem i transferbussen på väg till hotellet, och Malin hade samma bajshumor som Nellie haha, så de fann varandra direkt 😉

20141221_121828
Bilden på de ölsugna papporna snodde jag från Meekatt.com

När vi skulle åka hem frågade Nellie efter bajskompisarna och Elton redan i taxin.
Väl framme på flygplatsen sa killarna att de vill åka vart som helst på semester nästa år, bara Alice oxå åker dit. Och när jag & Johan tog varsin Gt hemma i Soffan på kvällen konstaterade vi att det inte var samma sak att dricka drinkar utan våra bajskompisar..

Meekatt Evsi barn

malinFreddyjpg