SEMESTER

Det började verkligen inte bra!

Larmet gick ju precis när vi hade kommit till tågstationen, Johan sprang hem.. Vi stod kvar i regnet och vänta på tåget… Johan hann inte tillbaka så vi missade tåget och kom en timme efter i vår planering, jag hatar sån’t!!

När vi sedan en timme senare skulle upp på perrongen med barnvagn och massor av väskor så stod de ett miffo i hissen som inte ville låta oss åka med. Vi försökte diskutera lite snällt men de var totalt meningslöst.
Så vi fick släpa vagn, 3 ungar och en massa packning upp för trapporna… jag var både våt, kall & stressad så mitt humör var inte på topp..
När vi sedan kom till Malmö var tåget mot Köpenhamn 20 min försenat, ge mig styrka!
Men tåget rullar in, vi hoppar på, Johan ska följa med Lucas till toaletten, DÅ inser vi att vi är på fel tåg.. tack gode Gud att de inte hann gå in på toaletten och åkte iväg med fel tåg..
Vid detta laget hade jag nog magsår och var genomsvettig och dessutom förkyld..  men allt kändes genast bättre när vi fått vår första öl på Kastrup!

image

Vi gick ombord på planet… allt var frid & fröjd… tills Nellie kräktes… all over me!! 3 gånger lyckades hon kräks ned sig själv & mig innan vi var framme..
Kände mig lagom fräsh när vi klev av planet.

Men även om resan började mindre bra, så har resten av resan varit helt fantastiskt hittills.

På flygplatsen träffade vi våra härliga resekompisar Malin, Freddy, Elton & Alice som Vi delade transfer med, och sedan hängt med här på hotellet.
Barnen funkar kanon ihop, och vi vuxna oxå, jätte kul!

image

Vi har de fantastiskt här i paradiset.
Ingen julstress här inte!
Nä nu kallar sangrian…
Skål på er!

En reaktion på ”SEMESTER”

Kommentarer inaktiverade.