Vilse i køpenhamn

jag var ute på ofrivilligt äventyr i køpenhamn imorse.

Mathias & Christoffer som jag åker med varje morgon pratade fotboll i bilen (och ni vet väl hur upptagna killarn kan bli i sitt fotbolls snack?) så Mathias glömde svänga av vid Kastrup för att släppa av mig, stressade körde dom av vid nästa avfart för att vända och köra tillbaka, då såg jag ett ”resecenter” och en bank det stod Amager-bank på, jag ska ju vara på Amager och jag tyckte att jag kände igen mig, så jag sa att det nog var en metro hållplats som var på vägen så dom bara kunde släppa av mig där (eftersom jag hade lite dåligt samvete för att dom kom 30min försent till jobbet och fick skäll igår för att dom körde mig till mitt jobbg först)

det var ju bara det att Amager-bank är ju en bank som finns i hela køpenhamn…det betydde inte att vi var på amager  och det fanns såklart ingen metrohållplats där… jag börjde bli lite smått stressad…

men en snäll tant förklara att jag skulle ta tåget till kastrup och ta metro därifrån… så det ordnade sig..jag kom till och med i tid

på vägen mötte jag en polisbil och två poliser som stod utanför en lägenhet och ropa i megafon… nyfiken som jag är ville jag såklart stanna för att se vad som hände..men hade ju tyvärr inte tid.

Näpp, nu ska jag se Desperate housewifes (på dansk tv) sen blir det lite pluggande innan det är dax för sängen.

Natti natti kära läsare

Kommentarer inaktiverade.