Höstfin

På sommaren ser man ju så mycket fräschare ut, man behöver varken sminka sig eller fixa håret för att känna sig fin, men nu när hösten smyger på och man börjar bli blek så får man försöka piffa till sig på andra sätt..

frisyr2Mitt hår är en katastrof, jag färgar ju fram & tillbaka mellan blond & mörkt, sliter på håret! Nu har jag precis färgat det en nyans mörkare igen..
Så nu ska jag satsa på lite bättre hårprodukter för mitt stackars hår, för de gör verkligen skillnad. Mitt favorit shampoo kommer från Kérastase.
Och det är just nu på kampanj på Bangerhead Toppen!

bild

Passade på att beställa en foundation också, jag gillar inte vanlig foundation, känner mig smutsig då, men provade denna från bareMinerals, (även den på kampanj) Den känns verkligen naturlig, blir inga fula ränder eller ojämnheter, den lindrar & lugnar huden,  skyddar huden från yttre påfrestningar, och har inbyggt solskydd dessutom. Man känner inte att man har den på, love it!

20140811_104427

Förutom att bangerhead.se har massa kampanjer nu så har de fri frakt, och snabb leverans!

Vilka är era bästa skönhetsknep?