Provet!

i fredags var  etdags  för det stora slut provet på teliaSonera. alla hade  ämmt upp oss och sagt att det var sååås vårt, och med tanke på att bara 3 av 24 klara det i förra gruppen så var man ju en smula nervös.

man hade 2 timmar på sig att svara på 100 frågor, och för att klara det skulle man ha 90% rätt.

efter 45 min var jag färdig, hade ingen aning omh ur det hade gått, Sia (läraren) sa att jag skulle få sitta och vänta till det hade gått 2timmar inna jag fick trycka på finsh och se svaret…tiden gick långsamt!

när jag äntæigen fick trycka på finish kom svaret upp…Grattis, du har klarat det, 99% rätt!

Shit vilken lättnad!!!  Sia var helt till sig och sa att hon aldrig sett nån varken klara det så fort, eller få så många rätt, så hon ringde runt till alla telia folk i køpenhamn och aalborg och skröt, kändes ganska bra för mitt självförtroende måste jag erkänna

Så imon börjar allvaret…dax att ta riktiga samtal…på danska

Dessutom börjar Søren på telia imorgon, så nu är det hans tur att ha 2 veckors utbildning

skönt med en extra inkomst, men tyvarr blir det ju långa dagar för barnen på dagis, men vi ska försöka lösa det på bästa möjliga sätt.

Mamma & Jonas har vart här i helgen för att hämta hem Stina som bott hos oss i veckan.

Søren har tillbrintgat sin helg i herning i danmark med ett par kompisar…men han är på väg hem nu

Simon sitter här med mig, och Lucas ser Ronja rövardotter

Kommentarer inaktiverade.