en pause i vardagstressen

Man får tyvärr inte så mycket tid över för att blogga (eller sitta vid datorn överhuvudtaget) när man är borta från 6-18.30, kommer hem med två trötta hungriga barn och hela huset ser ut som ett bombnedslag (jag ljuger inte!)

Men det värsta med dessa långa dagar är det dåliga samvetet över att barnen får så långa dagar på förskolan (ville skriva dagis,men eftersom jag vet att det finns en möjlighet att Tessie läser detta så vågade jag inte )

Min i helgen ska vi minsann slappa och vila upp oss, då ska vi nämligen utnyttja oss av min 25 års present som jag fick av mammsen & jonas, en natt på hotell med barnpassning.

Så lördag förmiddag checkar vi in på Scandic i helsingborg. Nice!

Imorn är dët Sören tur att göra det stora Telia-provet…spännande!

nä nu ska jag göra det jag egentligen skulle göra när jag satte på datorn…om jag bara kan komma på vad det var…

Kommentarer inaktiverade.