Lyx helg i helsingborg…

När jag fyllde 25 i somras fick jag en hotellövernattning med barnvakt av mammsen & jonas.

Och i helgen använde jag äntligen min present

Jag & Søren tog tåget till helsingborg vid halv 11 lördag förmiddag, åkte över till helsingör och kollade lite, gick en sväng på stan i helsingborg, sen checka vi in på hotell scandic horisont

På kvällen var vi ute och åt en super god ( och stor!) pizza på en italiensk restaurang i stan. När vi kom tillbaka till hotellet var jag dödstrött så vi somnade ganska tidigt (ja jag börjar tydligen bli gammal & tråkig, måste jobba på att bli ”ung & rolig” igen ) och sov ända till 8.40. lyx på högsta nivå!! 

Imorn är det dax för jobb igen…tycker så synd om barnen som får så långa dagar på dagis, så ska se om jag kan gå ner lite i tid på jobbet.

Nu är det snart dax för ”ensam ung mamma söker” och ”saninngens ögonblick”

Kommentarer inaktiverade.