Bara att vända om..

Gick upp vid 5 som vanligt, gjorde mig klar, barnen fick välling och rena kläder, ocg Søren gav sig iväg mot dagis för att lämna dom vid halv 7 (dvs han gick hemifrån kl 6)

6:40 blir jag hämtad, vi hämtar upp Aron & Feffe i Gunnesbo och Christoffer i Värpinge…då ringer min mobil…det âr Sussie från barnens dagis, Simon hade vart pigg & glad när hon kom, men plötsligt hade han blivit jätte varm och börjat gråta, så jag fick be Mathias släppa av mig vid närmaste tågstation och ge mig hemåt¨för att hämta killarna.

Stackars lille Simon  Men Lucas är pigg & glad iafl.

Jag & lucas har bakat en tårta…eller Lucas har bakat rättare sagt, jag var bara assistent.

Han var så gullig och satt och bläddra i mina kakbäocker i en halv timme innan han bestämde sig för att han ville baka syltkakor, men sen ångra han sig i sista sekund och ville göra tårta med gult strössel

Så det blev en mycket enkel ”tårta” med sockerkaksbotten och passionfrukt & mango mousse på, några clementin klyftor och gult strössel förstås  (bilder kommer sen)

Undra hur det gör för Søren idag?? Hans första dag på LN. Synd att jag inte kunde vara där idag.

Nu sover kidzen (nästan iafl) och jag ska se om jag får tag på försäkringskassan