Mellan sjukdomarna njuter vi

Smärtan i kroppen syns inte på bild.. och så länge jag håller igång är det okej. Men när de kommer en smärtattack vill jag bara försvinna! Varför kan jag inte bara få va normalt sjuk, ha feber som eden av familjen haft.?!
Istället värker kroppen ända in i själen. Imellanåt Ligger jag och skakar under 2 duntäcken och fryser. Imellanåt kommer Johan och säger att jag ser febrig ut, känner på mig och säger att jag är jätte varm och måste ha feber..men nä.. har.jätte låg temp. Men ont som FAN! /slut gnällt

Haft en mysig vecka ändå. Varit i Helsingør med familjen. Åt gott, drack öl i solen.. och bara njöt

image

Vi var även en heldag i Bakken i Danmark! Hade aldrig varit där innan! Men de var super mysigt Ställe. Massa roliga karuseller och fullt med mysiga restauranger. Vårt favvoställe var nog 25’an, där allt kostade 25 kr. En stor gammal dansk, en öl, en drink, irish coffee, pommes, nuggets, flæskestegsandwich, m.m

Vi hade en underbar dag. Killarna åkte ALLT om och om igen! Inga fegisar här inte.

image

Vi har även hälsat på fina Johanna, Patrik, Elna och Lisa i Billinge.
Killarna har spelat Golf..

image

Och vi har njutit i kolonin.. jag älskar sommare!
Men önskar jag kunde njuta utan värk i kroppen!

image

image

image

image

Kommentarer inaktiverade.