Vem bor i en ananas djupt i det blå?

Hela familjen (utom jag) verkar ha fått Svampbobfeber.. vilket resulterar i att jag får den jäkla svampbob låten på hjärnan och går och nynnar den hela dagarna..

Vilket underbart sommarväder vi fått.. älskar sommaren!! Och nu är jag ledig resten av veckan, så härligt! Sitter här och ska boka hotell i Danmark tills vi ska till Bonbonland.
image

Idag sprang jag på go’a Jessica och charmtrollet Melker i byn.
Vi har haft kontakt i flera år. Och när hon bodde i Helsingborg och sa att hon skulle flytta till Kävlinge blev jag så glad. Då kunde vi ju ses ofta tänkte jag.. men de blev inte riktigt så.. livet rullar på ni vet. Nu har hon hur som helst flyttat till Lomma och då springer jag på henne här i byn. Lustigt!
Vi tog en spontanlunch med våra minsta i en liten park. Jätte mysigt! Och nu Känner jag bara ”åh varför sågs vi inte oftare när hon bodde här?”

Kan verkligen inte förstå att det redan är skolavslutning på Torsdag. Tiden rusar iväg.. och av någon anledning går sommaren alltid fortare än vintern.. mycket dumt! Men det ska vi inte tänka på nu, för nu ska vi njuta.. skål på de!

 
image

Kommentarer inaktiverade.