Påarpsgård

I torsdags åkte Vi som sagt till Påarsgård i Halland för att fira bästa mammas 50årsdag.

image

Det var ett mysig hotell ute i de halländska skogarna.. lååångt ut i skogen.
Otroligt fräscha rum och underbar omgivning.

image

image

Vi spelade fotbollsgolf, åt & drack gott.. och Hade de jätte mysigt trots att jag var lite krasslig och Nellie fortfarande inte var på topp. Hon var feberfri när vi åkte men fick istället fullt med utslag på kroppen

image

Och blev jätte ledsen varje gång hon åt.
Men nu är hon bättre iafl.

image

Barnen var så duktiga i bilen! När vi skulle hem flippade gps’en ut. Den gamla vanliga tanten som brukar prata byttes ut mot nån som bröt på halvt engelska och halvt svenska. Lät skitkul. Vi åkte en helt annan väg hem. Men även hemresan gick bra. Sen var de bara att åka hem och vila lite innan jag Skulle jobba! Jobbar fredag,lördag & söndag natt. Sen är jag ledig. Skönt.

image

image

Tack snälla mamma & Jonas för vi fick va med och fira!

Kommentarer inaktiverade.