i <3 Loppi - Loppi blogbag Sommar

walking_with_dinosaurs-25521706-frntlBarnen sitter just nu och kollar på filmen Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures som var en av alla fina grejer som blogbagen från Loppi innehöll. Perfekt film för killarna.

Blogbagen innehöll även massa annat kul, som:

Sheer botanical läppstift från Yves Rocher

Ett läppstift som ger oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg. Tack vare den lättapplicerade och semitransparenta formulan ser även mörkaste nyanserna naturligt lätta ut. Finns i 12 underbara färger. I LOVE IT!

22908Naturligt gott vitamingodis från Yves Rocher

 Vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.

X-travital kvinna med tiggarnöt

En ört som främjar kvinnans lust, innehåller också soja, lignaner från linfrö, kalcium och vitamin D. X-travital kvinna ska inte ätas under graviditet eller amning. 

Ingefära mot åksjuka från Acrilex

Sugtabletter som hjälper mot åksjuka utan att ge dåsighet.

ullmaxTräningsstrumpor från Ullmax

för träning med mjuk känsla och mycket god passform. Materialet är bambu och det tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tunn frottéförstärkning i sulan.

Mina nya favvo strumpor på jobbet!

Vattenflaska i plast från Ullmax

Oxå perfekt att ha på jobbet!
20140522_183122

Shower gel från Neutral

Mild och kan användas varje dag på känslig hud. Fri från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen.

LSHP mealbar från Naturdiet

En produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininehåll.

Detta är en av fördelarna med att blogga.. man får chans att prova nya produkter som man annars inte hade gjort. Tack Loppi!