Kärlek!

Ni vet den där känslan när man är nykär, det pirrar i hela kroppen, man kan inte koncentrera sig på något, man vill bara prata om personen man är kär i, man är lyckligast i världen.. En underbar, men nästan jobbig känsla..

Den känslan har min 7 åriga son nu. För ett tag sen fick han uppleva att bli dumpad, och var otroligt sårad. Men idag sa han ”Mamma det var nog bra att K gjorde slut med mig, för nu är jag kärare än någonsin i M, mina känslor svämmar över. Hon är den sötaste tjejen jag sett, som en ängel”. sa han med tindrande ögon

tatty-tatty-teddy-890010_415_351 (1)

”jag kommer kanske inte få vara med i det coola gänget i klassen, men jag har åtminstone fått uppleva riktig kärlek” sa min kloka son.

Sedan knåpade han ihop ett kärleksbrev till den lyckliga tjej.. och gud så nervös han var när han hade skickat iväg de, för känslorna kanske inte alls var besvarade?!

SoMMen jodå, ”Jag blev så glad så jag höll på att svimma när jag läste Simons brev” Sa söta M, som numera är Simons flickvän.. ibland kallar han henne t.om för frugan, och de låter så kul så jag kan inte hålla mig för skratt.

Simon har hunnit vara hemma hos M, och häromdagen hade vi äran att få ta med M efter skolan.  Och håll med om att de är såå söta tillsammans!

Finns en så söt bild när de kramas, men Bilden när de kramas får jag inte lägga ut för Simon

simon&Meja3

Kommentarer inaktiverade.