Tillbaks i cybervärlden

Efter nästan en månad utan min kära telefon är jag äntligen tillbaka i cybervärlden. Min mobil är lagad!

Kan själv numera.. vägrar låta sig bli matadJag har ju haft datorn och surfat från innan, men med 3 barn, varav den ena en vild 1åring så blir de sällan att man sätter sig vid datorn..

Däremot tror jag de var nyttigt att vara utan telefonen ett tag.. och nu har jag bestämt mig för att verkligen försöka begränsa mitt surfande från telefonen.. och fokusera mig på den riktiga världen..

Nelliebus växer så de knakar.. vilken otroligt härlig ålder de är nu.. man kan kommunicera med henne… men även en väldigt tålamodsprövande ålder.. Jisses vilken stark vilja den lilla tjejen har.. envis som en get (efter sin pappa såklart!) Och lika söt som sin pappa oxå..

modellen

Kommentarer inaktiverade.