I <3 Loppi blogbag - vårpepp

I torsdags hämtade jag ut en härlig påskpresent från Loppi.. en blogbag full med godsaker.. betydligt nyttigare än de man vanligtvis har i påskägget 😉

10157283_471429206290000_1924215006_nVårpepp-lådan innehåller en
Blackberrie – LSHP (low suger, high protein) Mealbar från Naturdiet. Gott mellanmål som är bra att ha i väskan när de krisar!

Supernature Purely Greens Max som är ett supermatkomplex speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Innehåller massa näringsämnen som ger ytterligare energi i vardagen.

Nya Vitalinea PRO från Danone som är ett proteinrikt mellanmål i olika smaker och som kommer i portionsförpackning. Det är en färdigblandad mix av kvarg och frukt- eller bärkompott.

Friggs Te+ Sockerbalans som är ett te berikat med krom. jag älskar detta Te, jag värmer mjölk i micron och skummar, häller i kokande vatten och i med te-påsen, och vipps, så har jag en super god chailatte..

En bok från Harlequin.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Ger skimmer och färg till ansikte och kropp.

20140417_162325Och ekologiskt godis  Step by Step från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura godisarInnehåller inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel.

 

Tack Loppi!

Kommentarer inaktiverade.