Påsken är farlig…

hämtaJa iallafall om man är nötallergiker..
Johan skulle va snäll och köpa små chokladägg till mig.. eftersom jag råkade få i mig ett halvt lpåskägg för några år sen och de slutade med ambulansfärd till akuten så är jag lite extra försiktigt.. så jag frågade om de verkligen var utan nötter..
han provade ett ägg och sa att de bara var choklad.. jag stoppade ett i munnen.. men kände direkt att de var nougatägg.. Jag spottade ut de innan jag hann svälja nåt, och tog 10 betapred direkt.. Puh.. de kunde gått illa igen. Påskägg är luriga!

Vilket underbart väder de vart idag.. vi grillade hemmagjorda hamburgare i kolonin.. Nellie hade så kul när hon sprang runt på upptäcksfärd i trädgården.. Tur att hon inte har upptäck våran and som ruvar på ägg.. då hade den stackars anden legat risigt till 😉
Det kanske är påskägg hon ruvar..