Påsklov

Vilket härligt väder de varit idag.. älskar solen!
jag har rensat ogräs som bara den.. bästa terapin!

Och terapi kan jag behöva nu..jisses vad mitt humör svajar.. ångesten bubblar inombords utan att jag vet varför..

wpid-img_20140324_154407.jpg

Imorgon åker brödernaBus till mormor & Beffa.. en hel vecka ska de vara borta.. snyft! Men killarna älskar när de får åka dit och mormor & beffa uppskattar nog oxå att få rå om sina barnbarn imellanåt.. tyvärr bor de ju för långt bort för att träffa dem till vardags, ibland blir jag avundsjuk när man hör andra mor & farföräldrar som hämtar på dagis, bjuder över spontant på middag osv..  Men istället så offrar ju dem en vecka på sin semester varje år, varje påsklov och ofta novemberlovet på att ha barnen en vecka istället.. och trots avståndet har de en fantastisk relation till Lucas & Simon. Tack snälla för att ni skämmer bort killarna <3
Jag hoppas de får samma relation till Nellie en dag…

Men just nu är jag glad att lillfisen ska vara hemma i veckan och underhålla mig 😉